• Tastatura Gaming KG749

VERSATILITATETastatura Gaming KG749

KG749 reprezinta o alternativa versatila pentru orice gamer pasionat, indiferent de genul de joc preferat. Fie ca este vorba eschive ultra-rapide intr-un FPS sau de maximizarea APM-urilor intr-un RTS alert, suportul anti-ghosting permite apasarea simultana a maxim 26 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. Sistemul de iluminare configurabil pune la dispozitie 7 culori, suficiente pentru o integrare perfecta cu restul perifericelor, dar si pentru o vizibilitate optima (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.

 

 

Tastatura Gaming KG749MACRO USOR, FUNCTII MULTIMEDIA

Prin adaugarea a 5 taste dedicate comenzilor macro se ofera posibilitatea definirii si salvarii in timp real a combo-urilor preferate, fara a fi necesara instalarea vreunei aplicatii. In plus, functii uzuale precum controlul volumului, player-ului media sau verificarea postei electronice pot fi accesate usor prin intermediul butoanelor media dedicate.


 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATE Tastatura Gaming KG749

Marginea inferioara si supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Suprafata de tip soft-skin adauga un plus de confort datorita rezistentei la transpiratie. Nu in ultimul rand, tipul de membrana utilizat promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, aducand siguranta unei utilizari placute si indelungate.

Specificatii tastatura
Numar taste 118
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste
Configurare avansata Da, 5 taste macro
Special Suprafata soft-skin, nu necesita aplicatie pentru configurare avansata
Iluminare 7 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391904008
SKU MARVO_KG749

TASTATURA GAMING KG749

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro