• Tastatura Gaming KG922 GREEN

PERFORMANTA PURA ACCESIBILATastatura Gaming KG922 GREEN

Contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de precizie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate, toate aceastea venind insa deseori cu un pret.
KG922 se recomanda ca fiind cea mai accesibila tastatura mecanica iluminata, punand la grea incercare rivalele bazate pe clasica membrana. Animata de 104 contacte mecanice maro dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara duce la blocarea tastaturii, KG922 este gata sa intre in arsenalul oricarui gamer cu pretentii. Sistemul de iluminare minimalist, dar configurabil, utilizeaza exclusiv LED-uri verzi, indeplinind cu brio atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming KG922 GREENFUNCTII SUPLIMENTARE

Functiile multimedia si cele uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice pot fi accesate usor prin intermediul tastelor F. Mai mult, exista si optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
  

 

ERGONOMIE SI DURABILITATETastatura Gaming KG922 GREEN

Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic foarte robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, peste care sunt asezate tastele fabricate dintr-un mulaj special rezistent la abraziune si zgariere. Multumita tastelor suspendate, curatarea si intretinerea tastaturii poate fi facuta extrem de usor si rapid.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic (maro)
Cursa taste 3.4 ± 0.4 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral, blocare tasta Windows
Configurare avansata Nu
Special Taste supra-inaltate
Iluminare LED verde
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907955
SKU MARVO_KG922GREEN

TASTATURA GAMING KG922 GREEN

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro