• Tastatura Gaming KG935

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG935

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG935 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice Outemu albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG935 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific. Sistemul de iluminare RGB configurabil, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, indeplinind cu succes atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming KG935CONFIGURARE AVANSATA

KG935 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (peste 12 efecte disponibile, 5 configuratii personalizate in functie de joc: FPS, MMO, etc.), sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG935

KG935 se prezinta intr-o eleganta carcasa de culoare neagra cu finisaj mat si margini argintii. Tastele sunt tip suspendat si pot fi detasate pentru o intretinere cat mai usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de panoul frontal al tastaturii fabricat integral din metal.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic Outemu (albastru)
Cursa taste 3.6 ± 0.4 mm
Fiabilitate taste 50 milioane apasari
Forta actionare 60 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da, cu driver dedicat
Special Constructie solida, efecte multiple de iluminare
Iluminare RGB: 16 milioane culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391930953
SKU MARVO_KG935

TASTATURA GAMING KG935

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro