• Tastatura Gaming KG954G

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG954G

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG954G reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice Outemu rosii dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG954G este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o apasare liniara, usoara si silentioasa a tastelor. Multumita unui complex sistem de iluminare RGB, KG954G reuseste sa genereze un puternic impact vizual. Astfel, fiecare tasta este iluminata individual cu cate un LED capabil sa redea peste 16 milioane de culori, intreg ansamblul de 104 LED-uri fiind animat spectaculos prin intermediul celor 13 efecte speciale selectabile. Mai mult de atat, KG954G marcheaza o premiera, fiind probabil prima tastatura mecanica cu rama laterala iluminata 360 de grade!

Tastatura Gaming KG954GCONFIGURARE AVANSATA

KG954G vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (inclusiv profiluri pentru jocul favorit), sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG954G

KG954G se prezinta intr-o eleganta carcasa tip frameless de culoare alba cu finisaj negru mat si margini argintii. Tastele sunt supra-inaltate si pot fi detasate pentru o mentenanta usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt garantate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este sporita de panoul frontal al tastaturii fabricat din metal.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic Outemu (rosu)
Cursa taste 3.6 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 7 g
Functii multimedia Nu
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da, cu driver dedicat
Special rama iluminata 360 de grade, 13 efecte speciale selectabile
Iluminare RGB
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (7 sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391919590
SKU MARVO_KG954G

TASTATURA GAMING KG954G

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro