• Mousepad MG-11

BORN FOR GAMINGMousepad MG-11 Marvo

Seria de mousepad-uri MG se adreseaza celor mai pasionati gameri, oferind posibilitatea integrarii exceptionale a unui set de periferice iluminate alaturi de un PC ultra-performant, deasemenea iluminat.
Membrii seriei MG ofera iluminare 360 de grade utilizand 7 culori si 3 efecte RGB selectabile printr-o simpla apasare de buton, dar si design-uri exclusive "FireWolf", obtinandu-se un rezultat vizual absolut impresionant.

 

Mousepad MG-11 MarvoFLEXIBILITATE 

Spre deosebire de alte mousepad-uri, seria MG nu foloseste o platforma rigida pentru includerea sistemului de iluminare, ci se incadreaza in categoria "soft" avand toate caracteristicile unui mousepad textil si putand fi astfel rulat si transportat foarte usor. Datorita bazei cauciucate, fixarea pe pozitie a mousepad-ului este realizata ferm pe virtual orice birou.


 

 

 

 

DIMENSIUNI XLMousepad MG-11 Marvo

Utilizand o suprafata textila realizata din microfibre speciale, mousepad-urile MG sunt proiectate pentru a oferi un control si comfort de nivel superior, indiferent de tipul de mouse (senzor) utilizat. Datorita dimensiunilor extra-largi, MG-11 ofera spatiu inclusiv pentru tastatura, fiind in special recomandat celor care prefera o sensibilitate medie sau mica mouse-ului.

Specificatii mousepad
Conectare USB 2.0 (cablu 2 m)
Suprafata Textil
Special design "FireWolf" exclusiv , iluminare 360 de grade cu 7 culori si 3 efecte RGB
Dimensiuni 800 x 310 x 4 mm
Garantie 24 luni
EAN 6932391919569
SKU MARVO_MG11

MOUSEPAD MG-11

CONFORTABILBAZA STABILAPENTRU GAMINGILUMINARE CU LED
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro