• Tastatura Gaming KG909

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG909

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG909 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice Outemu rosi dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG909 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific. Sistemul de iluminare Rainbow, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, indeplinind cu succes atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming KG909CONFIGURARE AVANSATA

KG909 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare, sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG909

KG909 se prezinta intr-o eleganta carcasa de culoare neagra cu finisaj mat si margini argintii. Tastele sunt tip suspendat si pot fi detasate pentru o intretinere cat mai usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de panoul frontal al tastaturii fabricat integral din metal.

 

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic Outemu (Rosu)
Cursa taste 3.6 ± 0.4 mm
Fiabilitate taste 50 milioane apasari
Forta actionare 60 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming suport anti-ghosting pentru toate tastele
Configurare avansata Da
Special constructie solida cu panou frontal din metal
Iluminare Rainbow
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (7 sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391920459
SKU MARVO_KG909

TASTATURA GAMING KG909

DESIGN ERGONOMICILUMINARE CU LEDPENTRU GAMING
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro