• Casti Gaming HG9068

SUNET SURROUND 7.1 VIRTUALCasti Gaming HG9068

Datorita solutiei audio USB incorporate si a difuzoarelor cu diametrul de 50 mm, HG9068 bifeaza puncte esentiale precum: redarea cu fidelitate a sunetelor joase, medii si inalte, o pozitionare 3D eficienta in identificarea corecta a sursei sunetului, crescand astfel imersiunea in jocurile si filmele favorite la un nou nivel, contribuind in final la obtinerea unei experiente multimedia superioare.


 

Casti Gaming HG9068FUNCTIONALITATE SI DESIGN

Microfonul omnidirectional este montat pe un brat flexibil si rabatabil ce permite ajustarea pozitiei pentru comunicatii clare, sau ascunderea sa in interiorul castii atunci cand nu este utilizat. Telecomanda digitala integrata pe cablu faciliteaza controlul asupra volumului, microfonului si sistemului de iluminare. Finisajul negru mat de calitate, insotit de o iluminare discreta cu LED RGB completeaza design-ul elegant si modern al castilor.

 

 

 

CONFORT SUPERIORCasti Gaming HG9068

Pavilioanele circumaurale prevazute cu pernite mari invelite in piele sintetica asigura un confort optim chiar si in sesiunile maraton de gaming. Aditional, sistemul telescopic ajutat si de greutatea redusa a castilor, permite reglajul pentru obtinerea unei potriviri cat mai ferme pe cap.

 

Specificatii casti
Sunet Surround 7.1 virtual
Dimensiuni difuzor 50 mm
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Sensibilitate casti 118 dB ± 3 dB
Impedanta casti 32 Ω
Tip microfon Omnidirectional
Dimensiuni microfon 4 x 1.5 mm
Sensibilitate microfon -38dB ± 3 dB
Iluminare RGB
Vibratii Nu
Special cupe prevazute cu pernite moi invelite in piele sintetica, telecomanda pe cablu (control volum, microfon si iluminare)
Conectori USB
Lungime cablu 2.2 m
Compatibilitate PC: Windows (7 sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391924693
SKU MARVO_HG9068

CASTI GAMING HG9068

DIFUZOR CU DIAMETRU 50MMBAS PUTERNICPENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMICPENTRU MUZICAPERNITE MOI
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro