• Casti Gaming HG8911

SUNET STEREO SI VIBRATII Casti Gaming HG8911 Marvo

Multumita difuzoarelor cu diametrul de 50 mm si efectelor de vibratii incorporate, castile HG8911 reusesc sa creasca nivelul de imersiune in jocurile favorite, contribuind astfel la o experienta de gaming superioara. Bifand punctele esentiale pentru a reda cat mai detaliat sunetele, HG8911 permit nu doar identificarea rapida a inamicilor, ci si adoptarea celei mai bune tactici pentru a iesi invingator din confruntare.

 


 

Casti Gaming HG8911 MarvoFUNCTIONALITATE SI DESIGN

Microfonul omnidirectional este montat pe un brat flexibil si ajustabil astfel incat comunicatiile intre coechipieri sa fie realizate clar si nestingherit. Vibratiile, dar si volumul, pot fi reglate rapid prin intermediul telecomenzii integrate pe cablul castilor. Design-ul specific pasionatilor de jocuri este transmis de cupele cu grila metalica si finisaj negru lucios, iluminate cu LED rosu.


 

 

 

ERGONOMIE SI DURABILITATECasti Gaming HG8911 Marvo

Pavilioanele circumaurale sunt prevazute cu pernite moi invelite in piele sintetica pentru a asigura o ergonomie optima chiar si in sesiunile maraton de gaming. In plus, banda auto-reglabila pentru cap permite obtinerea unei pozitii naturale, iar cele 2 sine exterioare sunt responsabile de aplicarea unei presiuni ideale asupra urechilor si de cresterea integritatii fizice a castilor.

Specificatii casti
Sunet Stereo
Dimensiuni difuzor 50 mm
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Sensibilitate casti 125 ± 3 dB
Impedanta casti 32 Ω
Tip microfon Omnidirectional
Dimensiuni microfon 4 x 1.5 mm
Iluminare LED rosu
Vibratii Da
Special Microfon flexibil
Conectori USB, jack 3.5 mm
Lungime cablu 2.5 m
Compatibilitate PC: Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907528
SKU MARVO_HG8911

CASTI GAMING HG8911

PERNITE MOIDIFUZOR CU DIAMETRU 50MMPENTRU GAMINGILUMINARE CU LED
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro