• Cooler FN-38RD

DESIGNCooler Marvo FN-38RD

Odata cu cresterea substantiala a performantelor oferite de laptopurile de gaming, apare de multe ori nevoia de a dubla sistemul de racire integrat cu o solutie discreta precum standurile pentru portabile. Seria de standuri FN-38 raspunde acestei nevoi, printr-un design inspirat ce poate fi alaturat oricarui laptop de gaming de ultima generatie cu diagonala maxima de 17”. Desigur, iluminarea nu putea sa lipseasca, standul fiind “aprins” de multiple LED-uri rosii.
 

Cooler Marvo FN-38RDEFICIENTA

Datorita celor 4 ventilatoare de 140 mm si suprafetei metalice tip sita, FN-38 este capabil sa genereze un flux masiv de aer pentru a disipa rapid caldura din orice zona a laptopului, in orice situatie.


 

 

 

ERGONOMIECooler Marvo FN-38RD

Ergonomia si confortul sunt la fel de importante indiferent ca vorbim de un sistem desktop sau de un laptop. Multumita unghiului de inclinare regabil si a sistemului de sustinere pentru laptop, FN-38 permite obtinerea unei pozitii cat mai naturale a mainilor simultan cu mentinerea pe pozitie a dispozitivului. Nu in ultimul rand, hub-ul USB integrat usureaza conectarea diverselor periferice crescand astfel confortul in utilizare.

Specificatii cooling
Compatibilitate notebook pana la 17"
Material SECC, ABS
Ventilatoare x4 (140 x 140 mm)
Turatie 1200 ± 10% rpm
Dimensiuni stand 400 x 275 x 30 mm
Greutate 910 grame
Culoare Negru
Special Iluminare cu LED-uri rosii, hub USB cu 2 porturi integrat
Garantie 24
EAN 6932391916896
SKU MARVO_FN38RD

COOLER FN-38RD

ILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMICPENTRU GAMING
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro