• Scaun Gaming CH-110 GREEN

Indiferent de jocul preferat si de platforma utilizata (PC sau consola), oricine este de acord ca unul dintre cele mai importante aspecte, dar poate si cel mai neglijat, este reprezentat de confortul fizic ce trebuie asigurat constant in timpul orelor petrecute in fata monitorului. O postura gresita transformata in obisnuinta, fie ca este vorba de coloana, antebrate, umeri, gat, etc., isi va dezvalui efectele negative asupra corpului destul de rapid.

 

ERGONOMICScaun Gaming Marvo CH-110

Seria CH-110 raspunde problemelor respective oferind strictul necesar pentru obtinerea unei posturi corecte, intr-un pachet accesibil, rafinand design-ul seriei CH-105. Astfel spatarul fix special conturat si redesenat, impreuna cu tetiera imobila si o pernita reglabila, asigura o pozitie confortabila atat la nivel cervical cat si lombar. Suportii pentru antebrate, prevazuti si ei cu pernite moi, sunt responsabili de pozitionarea corecta a mainilor, obtinand astfel si o pozitie relaxata a umerilor. 

Scaun Gaming Marvo CH-110FUNCTIONAL

Confortul este imbinat optim cu functionalitatea. CH-110 permite ajustarea inaltimii intr-un interval de 10 cm, dar si rotirea cu 360 grade si balansarea scaunului.


 

 

 

SOLIDScaun Gaming Marvo CH-110

Cadrul din otel si baza cu brate robuste prevazute cu rotite durabile din poliuretan, impreuna cu sistemul cilindric cu gaz, alcatuiesc o platforma foarte solida, capabila sa reziste pana la sarcini de 150 kg.
 

 

 

 

ATRAGATORScaun Gaming Marvo CH-110

Atentia la detaliu este data de un design modern, dinamic, animat de diferite insertii de culore pentru o integrare cat mai placuta cu restul mobilierului, dar si cu echipamentul utilizat (de exemplu verde – Xbox sau albastru – PlayStation). Finisajul este unul de calitate, intreaga suprafata a scaunului fiind acoperita cu piele sintetica si avand imbinarile intre elemente cusute.

Specificatii scaune gaming
Material Piele sintetica (PU)
Sarcina maxima 150 kg
Suport cervical Da, pernita fixa
Suport lombar Da, pernita fixa
Inaltime reglabila Da, 44 - 54 cm
Spatar reglabil Nu
Suport reglabil antebrat Nu, inaltime fixa (34 cm)
Inaltime scaun 115 - 125 cm (spatar: 78 cm)
Latime scaun 57 / 52 cm (spatar / sezut)
Adancime scaun 54 cm
Sistem ridicare Cilindric cu gaz
Culoare Negru-Verde
Garantie 24 luni
EAN 6932391915448
SKU MARVO_CH110GN

SCAUN GAMING CH-110 GREEN

DESIGN REGLABILDESIGN DURABILDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro