• Tastatura Gaming KG914

PERFORMANTA CONCENTRATATastatura Gaming KG930

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG914 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet super-compact accesibil oricarui gamer exigent. Eliminarea a 17 taste si folosirea unui layout de doar 87 de taste se traduce printr-un spatiu necesar pe birou mai mic cu 30% fata de tastaturile clasice. Animata de 87 de contacte mecanice albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG914 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific. Sistemul de iluminare Rainbow este configurabil si utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, bifand atat functia estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.
 

Tastatura Gaming KG930FUNCTII AVANSATE FARA DRIVER

Folosind diverse combinatii de taste, KG914 permite selectarea de multiple scheme de iluminare, configurarea de profiluri de iluminare pentru jocurile preferate, dar si accesarea de comenzi multimedia. Totul fara a fi nevoie de instalarea unui software aditional! Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG930

KG914 se prezinta intr-o eleganta carcasa tip frameless de culoare neagra cu finisaj mat. Tastele sunt supra-inaltate si pot fi detasate pentru o curatare usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari.

Specificatii tastatura
Numar taste 87
Tip contact Mecanic Outemu (albastru)
Cursa taste 3.8 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 60 ± 5 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Nu
Special design ultra-compact: frameless, 17-key-less
Iluminare Rainbow cu 6 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391916926
SKU MARVO_KG914

TASTATURA GAMING KG914

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro