• Tastatura Gaming KG925G

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG925G

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG925G reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice Outemu rosii dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG925G este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o apasare liniara, usoara si silentioasa a tastelor. Sistemul de iluminare RGB configurabil, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, punctand atat la capitolul estetic cat si la asigurarea vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.
 

Tastatura Gaming KG925GCONFIGURARE AVANSATA

KG925G vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (inclusiv profiluri pentru jocul favorit), sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG925G

KG925G se prezinta intr-o eleganta carcasa tip frameless de culoare neagra, cu finisaj mat si margini argintii. Tastele sunt supra-inaltate si pot fi detasate pentru o mentenanta usoara. Confortul in utilizare este asigurat de un suport ultra-lat (detasabil si el) pentru incheieturile mainilor. Stabilitatea si durabilitatea sunt garantate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este sporita de panoul frontal al tastaturii fabricat din metal.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic Outemu (rosu)
Cursa taste 3.8 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 60 ± 5 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da, cu driver dedicat
Special Design frameless cu suport lat detasabil pentru maini
Iluminare RGB
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391916940
SKU MARVO_KG925G

TASTATURA GAMING KG925G

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro