• Tastatura Gaming KG950

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG950

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG950 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie insotita de butoane multimedia dedicate, totul intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice Outemu rosii dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG950 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o apasare liniara, usoara si silentioasa a tastelor. Sistemul de iluminare RGB configurabil, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, bifand atat functia estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric. Atat in timpul sesiunilor de gaming, dar si in pauze, controlul player-ului multimedia este realizat usor prin accesarea celor 7 butoane iluminate plasate in partea superioara, langa potentiometrul pentru volum.

 

Tastatura Gaming KG950CONFIGURARE AVANSATA

KG950 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu comenzi macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (peste 10 la numar). Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
 

 

 

 

DURABILITATE INAINTE DE TOATETastatura Gaming KG950

KG950 renunta la orice artificii de design, prezentandu-se intr-o carcasa clasica, cu taste de inaltime standard si fara niciun suport pentru incheiturile mainilor. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de folosirea unei placi metalice interne.

Specificatii tastatura
Numar taste 111
Tip contact Mecanic Outemu (rosu)
Cursa taste 3.6 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 7 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da, cu driver dedicat
Special Taste multimedia si potentiometru pentru controlul volumului
Iluminare RGB
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391916513
SKU MARVO_KG950

TASTATURA GAMING KG950

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro