• Kit Gaming CM600

CONTROLKit Gaming CM600

Tastatura KG760 se recomanda ca un veritabil centru de comanda si control, punand la dispozitie un intreg arsenal de functii si facilitati. Fie ca este vorba de eschive ultra-rapide intr-un FPS sau de maximizarea APM-urilor intr-un RTS alert, suportul anti-ghosting permite apasarea simultana a maxim 26 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. Prin adaugarea a 5 taste dedicate comenzilor macro se ofera posibilitatea definirii si salvarii in timp real a combo-urilor preferate, fara a fi necesara instalarea unei aplicatii speciale. Comenzile macro pot fi stocate in 3 profiluri accesibile direct prin intermendiul butoanelor speciale amplasate in zona tastelor multimedia. In plus, sistemul de iluminare tip Rainbow asigura o vizibilitate optima in timpul sesiunilor nocturne de gaming.
 


 

Kit Gaming CM600PRECIZIE

Animat de un senzor optic performant (Pixart 3325), mouse-ul G932 ofera o rezolutie ajustabila maxima de 7200 DPI pentru precizie extrema. Multumita ratei de raportare de 1000 Hz si butoanelor cuplate la contacte validate pentru 10 de milioane de apasari, toate comenzile sunt inregistrate si transmise instant, fiecare apasare de buton fiind confirmata de un subtil feedback tactil. Suplimentar, sensibilitatea poate fi ajustata dinamic in 6 pasi prin intermediul unui singur buton plasat convenabil sub rotita de scroll. Design-ul exclusiv Scorpion completeaza excelent forma ergonomica usor sculptata, iar aplicatia dedicata inclusa permite configurarea avansata a mouse-ului (dpi, macro, iluminare, etc.).
 

 

CLARITATEKit Gaming CM600

Identificarea corecta a sunetelor si surselor acestora, dar si comunicarea clara cu restul coechipierilor, pot face diferenta dintre victorie si infrangere. Datorita difuzoarelor cu diametrul de 40 mm integrate in cupe inchise si a microfonului omnidirectional compact, castile HG8907 sunt capabile sa ofere un sunet stereo detaliat, insotit intotdeauna de o voce clara. Confortul si ergonomia sunt asigurate de cupele prevazute cu pernite moi invelite in piele sintetica si de banda pentru cap auto-reglabila.

 

 

 

CONFORTKit Gaming CM600

Pachetul CM600 nu putea fi complet fara includerea unui mousepad de calitate. Astfel, noul mousepad G21 cu suprafata textila ofera control plus confort imbunatatite, si durabilitate extinsa multumita tratarii waterproof si marginilor cusute. In plus dimensiunile sale acomodeaza fara probleme inclusiv gamerii care folosesc valori mari pentru sensibilitatea mouse-ului, iar design-ul exclusiv Scorpion il integreaza perfect alaturi de restul perifericelor din kit.

Specificatii tastatura
Model KG760
Numar taste 120
Tip contact Membrana
Fiabilitate taste 10 milioane apasari
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste, comutare taste WASD-Sageti
Configurare avansata Da, 5 taste macro, 3 profiluri
Special Nu necesita driver dedicat
Iluminare Tip Rainbow (7 culori mixate)
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Specificatii mouse
Model G932
Senzor Optic, Pixart 3325
Sensibilitate 7200 dpi, ajustabili (800-1600-2400-3200-5000-7200)
Butoane 6 (programabile)
Configurare avansata Da, aplicatie dedicata
Special Design Scorpion, contacte principale validate pentru 10 milioane de apasari
Iluminare RGB
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Specificatii mousepad
Model G21
Tip Textil waterproof, baza cauciucata
Dimensiuni 450 x 400 x 3 mm
Specificatii casti
Model HG8907
Sunet Stereo
Dimensiuni difuzor 40 mm
Raspuns in frecventa 20 Hz - 20 KHz
Tip microfon Omnidirectional
Dimensiuni microfon 6 x 5 mm
Iluminare LED rosu
Special Control volum integrat pe casca, microfon compact
Conectare 2x jack 3.5 mm, USB (pentru iluminare), lungime cablu: 2.5 m
Specificatii generale
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391915400
SKU MARVO_CM600

KIT GAMING CM600

PERNITE MOIDIFUZOR CU DIAMETRU 40MMSENZOR OPTICPENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMICCONFORTABIL
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro