• Mouse Gaming M315

PRECIZIE SI CONFORTMouse Gaming M315

Dedicat celor care doresc sa descopere universul jocurilor pe PC, M315 vine dotat cu un senzor optic competitiv ce pune la dispozitie o rezolutia de 2400 DPI, suficienta pentru orice scenariu. Astfel viteza si precizia sunt asigurate pentru a explora in siguranta lumile virtuale.

 


 

Mouse Gaming M315DESIGN PENTRU GAMING

Sensibilitatea poate fi ajustata in 3 pasi printr-o simpla apasare a butonului plasat convenabil chiar langa rotita de scroll. Astfel in functie de situatia din joc, iti poti regla precizia intr-un mod dinamic si rapid. Mai mult, sistemul de iluminare integrat foloseste 3 culori (rosu, galben si verde) pentru vizualizarea imediata sensibilitatii active.
Ai nevoie de putere de foc suplimentara? Nicio problema! M315 iti pune la dispozitie un buton cu functie speciala care iti permite sa executi doua comenzi clic-stanga cu o singura apasare de buton. 

ERGONOMIE SI FIABILITATEMouse Gaming M315

Gratie formei sale ergonomice sculptate, M315 se muleaza perfect in mana oricarui gamer dreptaci. Aditional, folosirea unor contacte cu durata de viata estimata de 3 milioane de apasari iti garanteaza folosirea mouse-ului o perioada indelungata de timp.

Specificatii mouse
Senzor Optic
Sensibilitate 800, 1200, 1600 dpi
Butoane 7
Configurare avansata Nu
Memorie integrata Nu
Iluminare 3 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Mousepad inclus Nu
Garantie 24 luni
EAN 6932391901816
SKU MARVO_M315

MOUSE GAMING M315

SENZOR OPTICPENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro