• Mouse Gaming M730W  Wireless

SENZOR PERFORMANT, LIBERTATE ABSOLUTAMouse Gaming M730

Dedicat celor care doresc sa descopere universul jocurilor pe PC si care apreciaza libertatea oferita de solutiile wireless, noul mouse M730W vine dotat cu un senzor optic competitiv (Pixart 3320) ce pune la dispozitie o rezolutie de 3500 DPI, capabila sa faca fata oricaror cerinte. Conectarea la PC este realizata cu ajutorul mini-transmitatorului inclus, distanta maxima de functionare fiind de 10 metri. Astfel viteza si precizia sunt asigurate pentru a explora comod si in siguranta lumile virtuale.
  

Mouse Gaming M730ERGONOMIE SI DESIGN

Avand la baza o forma apreciata in lumea sporturilor electronice, M730W ofera nivelele ideale de ergonomie, confort si stabilitate pentru gamerii dreptaci. Profilul inalt de 44 mm asigura un suport optim pentru podul palmei si un control imbunatatit indiferent de priza folosita (palm sau claw). Butoanele laterale sunt amplasate optim deasupra zonei texturate pentru degetul mare, putand fi actionate rapid si sigur. Design-ul elegant format din suprafata mata si zona centrala lucioasa este completat subtil de un sistem de iluminare cu 7 culori. 

CU FIR SAU FARA FIR, CONFIGURARE AVANSATAMouse Gaming M730

Multumita acumulatorului integrat, M730W ofera o autonomie de pana la 9 ore de functionare continua. Incarcarea acumulatorului se face cu ajutorul cablului USB inclus, mouse-ul putand fi utilizat chiar si in timpul procesului de incarcare. In plus, aplicatia dedicata permite configurarea avansata a mouse-ului prin programarea celor 6 butoane cu comenzi macro detaliate si salvarea acestora in mai multe profiluri.

Specificatii mouse
Senzor Optic, Pixart 3320
Sensibilitate 1200, 2400, 3500 dpi
Butoane 6 (programabile)
Viteza 80 ips
Acceleratie 20 g
Rata raportare 500 Hz
Configurare avansata Da (sensibilitate, macro, profiluri)
Special Poate fi folosit si in timpul incarcari, Aplicatie dedicata, Autonomie pana la 9 ore (acumulator inclus de 300 mAh)
Iluminare 7 culori
Conectare Wireless, USB 2.0
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Mousepad inclus Nu
Garantie 24 luni
EAN 6932391912874
SKU MARVO_M730W

MOUSE GAMING M730W WIRELESS

SENZOR OPTICPENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro