• Mouse Gaming M729W  Wireless

SENZOR PERFORMANT, LIBERTATE ABSOLUTAMouse Gaming M729W

Dedicat celor care doresc sa descopere universul jocurilor pe PC si care apreciaza libertatea oferita de solutiile wireless, noul mouse M729W vine dotat cu un senzor optic competitiv ce pune la dispozitie o rezolutie de 4800 DPI, capabila sa faca fata oricaror cerinte. Conectarea la PC este realizata cu ajutorul mini-transmitatorului inclus, distanta maxima de functionare fiind de 10 metri. Astfel viteza si precizia sunt asigurate pentru a explora comod si in siguranta lumile virtuale.
  

Mouse Gaming M729WERGONOMIE SI DESIGN

Forma sculptata specifica pentru mana dreapta impreuna cu suportul texturat pentru degetul mare ofera ergonomia perfecta, garantand o priza stabila si confortabila chiar si in cele mai incinse momente din joc. Profilul inalt de 44 mm asigura un suport optim pentru podul palmei si un control imbunatatit indiferent de priza folosita (palm sau claw). Butoanele laterale corect dimensionate, sunt plasate optim pentru o actionare rapida cu degetul mare. Desigur, ansamblul este animat de un sistem de iluminare RGB configurabil, cu posibilitate de selectare a unei culori distincte pentru fiecare treapta DPI.


 

CU FIR SAU FARA FIR, CONFIGURARE AVANSATAMouse Gaming M729W

Multumita acumulatorului integrat, M729W ofera o autonomie de pana la 20 ore de functionare continua. Incarcarea acumulatorului se face cu ajutorul cablului USB inclus, mouse-ul putand fi utilizat chiar si in timpul procesului de incarcare. Sensibilitatea poate fi ajustata rapid in 6 pasi printr-o simpla apasare a butonului plasat convenabil chiar sub rotita de scroll. Astfel, fie ca ai de infruntat inamici in imediata proximitate, fie ca trebuie sa intri in rolul unui lunetist de elita, M729W este gata de actiune.

 

Specificatii mouse
Senzor Optic, Pixart 3212
Sensibilitate 800, 1200, 1600, 2400, 3500, 4800 dpi
Butoane 7
Viteza 30 ips
Acceleratie 10 g
Rata raportare 500 Hz
Configurare avansata Nu
Special Poate fi folosit si in timpul incarcari, Autonomie pana la 20 ore (acumulator inclus de 700 mAh)
Iluminare RGB
Conectare Wireless, USB 2.0
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Mousepad inclus Nu
Garantie 24 luni
EAN 6932391924686
SKU MARVO_M729W

MOUSE GAMING M729W WIRELESS

DESIGN ERGONOMICILUMINARE CU LEDPENTRU GAMINGSENZOR OPTIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro