• Scaun Gaming CH-105 BLUE

Indiferent de jocul preferat si de platforma utilizata (PC sau consola), oricine este de acord ca unul dintre cele mai importante aspecte, dar poate si cel mai neglijat, este reprezentat de confortul fizic ce trebuie asigurat constant in timpul orelor petrecute in fata monitorului. O postura gresita transformata in obisnuinta, fie ca este vorba de coloana, antebrate, umeri, gat, etc., isi va dezvalui efectele negative asupra corpului destul de rapid.

 

ERGONOMIC Scaun Gaming CH-105 BLUE Marvo

Seria CH-105 raspunde problemelor respective oferind strictul necesar pentru obtinerea unei posturi corecte, intr-un pachet accesibil. Astfel spatarul fix special conturat impreuna cu o pernita detasabila asigura o pozitie confortabila atat la nivel lombar cat si cervical. Suportii pentru antebrate, prevazuti si ei cu pernite moi, sunt responsabili de pozitionarea corecta a mainilor, obtinand astfel si o pozitie relaxata a umerilor. 

Scaun Gaming CH-105 BLUE MarvoFUNCTIONAL

Confortul este imbinat optim cu functionalitatea. CH-105 permite ajustarea inaltimii intr-un interval de 10 cm, dar si rotirea cu 360 grade si balansarea scaunului.


 

 

 

SOLID Scaun Gaming CH-105 BLUE Marvo

Cadrul din otel si baza cu brate robuste prevazute cu rotite durabile din poliuretan, impreuna cu sistemul cilindric cu gaz, alcatuiesc o platforma foarte solida, capabila sa reziste pana la sarcini de 150 kg.
 

 

 

 

ATRAGATOR Scaun Gaming CH-105 BLUE Marvo

Atentia la detaliu este data de un design modern, dinamic, cu multiple culori disponibile pentru o integrare cat mai placuta cu restul mobilierului, dar si cu echipamentul utilizat (verde – Xbox, albastru – PlayStation samd). Finisajul este unul de calitate, intreaga suprafata a scaunului fiind acoperita cu piele sintetica si avand imbinarile intre elemente cusute.

Specificatii scaune gaming
Material Piele sintetica (PU)
Sarcina maxima 150 kg
Suport cervical Da, pernita reglabila
Suport lombar Nu
Inaltime reglabila Da, 45 - 53 cm
Spatar reglabil Nu
Suport reglabil antebrat Nu, inaltime fixa (31.5 cm)
Inaltime scaun 120-128 cm (spatar: 75 cm)
Latime scaun 52 cm
Adancime scaun 51 cm
Sistem ridicare Cilindric cu gaz
Culoare Negru-Albastru
Garantie 24 luni
EAN 6932391908952
SKU MARVO_CH105BL

SCAUN GAMING CH-105 BLUE

DESIGN DURABILDESIGN ERGONOMICDESIGN REGLABIL
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro