• Scaun Gaming CH-106 BLUE

Indiferent de jocul preferat si de platforma utilizata (PC sau consola), oricine este de acord ca unul dintre cele mai importante aspecte, dar poate si cel mai neglijat, este reprezentat de confortul fizic ce trebuie asigurat constant in timpul orelor petrecute in fata monitorului. O postura gresita transformata in obisnuinta, fie ca este vorba de coloana, antebrate, umeri, gat, etc., isi va dezvalui efectele negative asupra corpului destul de rapid.

 

ERGONOMIC Scaun Gaming CH-106 BLUE Marvo

Seria CH-106 raspunde problemelor respective oferind posibilitati multiple pentru obtinerea unei posturi corecte, totul intr-un pachet atractiv. Astfel, spatarul special conturat poate fi ajustat in mai multi pasi, inclusiv pana in pozitia culcat atunci cand apare nevoia unui repaus total. Confortul suplimentar pentru zona lombara si cervicala este asigurat de doua pernite reglabile si detasabile. Suportii laterali se muleaza optim pe antebrate, fiind responsabili de pozitionarea corecta a mainilor, si implicit de o pozitie relaxata a umerilor.



 

Scaun Gaming CH-106 BLUE MarvoFUNCTIONAL

Confortul este imbinat optim cu functionalitatea. CH-106 permite ajustarea inaltimii intr-un interval de 10 cm, dar si rotirea cu 360 grade si balansarea scaunului.
 

 

 


 

SOLID Scaun Gaming CH-106 BLUE Marvo

Cadrul din otel si baza cu brate robuste prevazute cu rotite durabile din poliuretan, impreuna cu sistemul cilindric cu gaz, alcatuiesc o platforma foarte solida, capabila sa reziste pana la sarcini de 150 kg.
 

 

 

 

ATRAGATOR Scaun Gaming CH-106 BLUE Marvo

Atentia la detaliu este data de un design modern, dinamic, cu multiple culori disponibile pentru o integrare cat mai placuta cu restul mobilierului, dar si cu echipamentul utilizat (verde – Xbox, albastru – PlayStation samd). Finisajul este unul de calitate, intreaga suprafata a scaunului fiind acoperita cu piele sintetica si avand imbinarile intre elemente cusute.

Specificatii scaune gaming
Material Piele sintetica (PU)
Sarcina maxima 150 kg
Suport cervical Da, pernita reglabila
Suport lombar Da, pernita reglabila
Inaltime reglabila Da, 44 - 54 cm
Spatar reglabil Da
Suport reglabil antebrat Nu, inaltime fixa (34 cm)
Inaltime scaun 129 - 139 cm (spatar: 85 cm)
Latime scaun 57 / 53 cm (spatar / sezut)
Adancime scaun 50 cm
Sistem ridicare Cilindric cu gaz
Culoare Negru-Albastru
Garantie 24 luni
EAN 6932391909034
SKU MARVO_CH106BL

SCAUN GAMING CH-106 BLUE

DESIGN REGLABILDESIGN DURABILDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro