• Scaun Gaming CH-301 RED

Indiferent de jocul preferat si de platforma utilizata (PC sau consola), oricine este de acord ca unul dintre cele mai importante aspecte, dar poate si cel mai neglijat, este reprezentat de confortul fizic ce trebuie asigurat constant in timpul orelor petrecute in fata monitorului. O postura gresita transformata in obisnuinta, fie ca este vorba de coloana, antebrate, umeri, gat, etc., isi va dezvalui efectele negative asupra corpului destul de rapid.

 

ERGONOMICScaun Gaming CH-301 RED Marvo

Scaunul CH-301 raspunde problemelor respective oferind strictul necesar pentru obtinerea unei posturi corecte, intr-un pachet accesibil. Astfel spatarul fix special conturat si redesenat, impreuna cu tetiera imobila asigura o pozitie confortabila atat la nivel lombar cat si cervical. Suportii pentru antebrate, prevazuti si ei cu pernite moi, sunt responsabili de pozitionarea corecta a mainilor, obtinand astfel si o pozitie relaxata a umerilor.


 

Scaun Gaming CH-301 RED MarvoFUNCTIONAL

Confortul este imbinat optim cu functionalitatea. CH-301 permite ajustarea inaltimii intr-un interval de 10 cm, dar si rotirea cu 360 grade si balansarea scaunului.

 

 

 

 

SOLIDScaun Gaming CH-301 RED Marvo

Cadrul din otel si baza cu brate robuste prevazute cu rotite durabile din poliuretan, impreuna cu sistemul cilindric cu gaz, alcatuiesc o platforma foarte solida, capabila sa reziste pana la sarcini de 150 kg.


 

 

 

ATRAGATORScaun Gaming CH-301 RED Marvo

Atentia la detaliu este data de un design modern, impunator, combinatia de negru si rosu fiind excelenta pentru o integrare cat mai placuta cu echipamentul utilizat si cu restul mobilierului. Finisajul este unul de premium, intreaga suprafata a scaunului fiind acoperita cu piele sintetica si avand imbinarile intre elemente cusute.

Specificatii scaune gaming
Material Piele sintetica
Sarcina maxima 150 kg
Suport cervical Da, pernita fixa
Suport lombar Da, pernita fixa
Inaltime reglabila Da, 47.5 - 57.5 cm
Spatar reglabil Nu
Suport reglabil antebrat Nu, inaltime fixa (32 cm)
Inaltime scaun 105 - 115 cm (spatar: 68.5 cm)
Latime scaun 50 / 51 cm (spatar / sezut)
Adancime scaun 47 cm
Sistem ridicare Cilindric cu gaz
Culoare Negru-Rosu
Garantie 24 luni
EAN -
SKU MARVO_CH301RD

SCAUN GAMING CH-301 RED

DESIGN REGLABILDESIGN DURABILDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro