• Scaun Gaming CH-118

Indiferent de jocul preferat si de platforma utilizata (PC sau consola), oricine este de acord ca unul dintre cele mai importante aspecte, dar poate si cel mai neglijat, este reprezentat de confortul fizic ce trebuie asigurat constant in timpul orelor petrecute in fata monitorului. O postura gresita transformata in obisnuinta, fie ca este vorba de coloana, antebrate, umeri, gat, etc., isi va dezvalui efectele negative asupra corpului destul de rapid.

 

ERGONOMICScaun Gaming CH-118 RED Marvo

Seria CH-118 raspunde problemelor respective oferind posibilitati extinse pentru obtinerea unei posturi corecte, totul intr-un pachet premium. Astfel, pentru a preveni deformarea in timp, este utilizata o spuma cu memorie de calitate inalta, dar optimizata in functie de zona vizata. Spatarul generos, special conturat, poate fi ajustat in mai multi pasi, inclusiv pana in pozitia culcat atunci cand apare nevoia unui repaus total. Confortul suplimentar pentru zona lombara si cervicala este asigurat de doua pernite, cea lombara fiind ajustabila si detasabila. Suportii laterali reglabili se muleaza optim pe antebrate, fiind responsabili de obtinerea unei pozitii corecte a mainilor, si implicit de o pozitie relaxata a umerilor.

Scaun Gaming CH-118 RED MarvoFUNCTIONAL

Confortul este imbinat optim cu functionalitatea. CH-118 permite ajustarea inaltimii, rotirea cu 360 grade, dar si balansarea scaunului.
 

 

 

 

SOLIDScaun Gaming CH-118 RED Marvo

Cadrul din otel si baza cu brate robuste prevazute cu rotite durabile din poliuretan, impreuna cu sistemul cilindric cu gaz, alcatuiesc o platforma foarte solida, capabila sa reziste pana la sarcini de 150 kg.

 

 

 

ATRAGATORScaun Gaming CH-118 RED Marvo

Atentia la detaliu este data de un design modern, impunator, combinatia de negru si rosu fiind excelenta pentru o integrare cat mai placuta cu echipamentul utilizat si cu restul mobilierului. Finisajul este unul de premium care imita fibra de carbon si logo brodat, intreaga suprafata a scaunului fiind acoperita cu piele sintetica si avand imbinarile intre elemente cusute.

Specificatii scaune gaming
Material Piele sintetica (PU)
Sarcina maxima 150 kg
Suport cervical Nu
Suport lombar Nu
Inaltime reglabila Da, 40 - 48 cm
Spatar reglabil Da
Suport reglabil antebrat Da, pe inaltime (21-36 cm)
Inaltime scaun 123-131 cm
Latime scaun 53 cm
Adancime scaun 58 cm
Sistem ridicare Cilindric cu gaz (clasa 2)
Culoare Negru-Rosu
Garantie 24 luni
EAN -
SKU MARVO_CH118

SCAUN GAMING CH-118

BAZA STABILADESIGN REGLABILDESIGN DURABILPENTRU GAMINGDESIGN ERGONOMICCONFORTABIL
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro