• Tastatura Gaming K650

DESIGN PENTRU GAMINGTastatura Gaming K650

K650 este un candidat serios pentru oricine se afla in cautarea unei tastaturi multimedia accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer. Astfel K650 ofera suport anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 19 taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor, timpul de raspuns fiind de doar o milisecunda. Tastatura ofera iluminare inclusiv pentru caractere, cele 7 culori disponibile fiind suficiente pentru o integrare perfecta alaturi de restul perifericelor. Acelasi sistem de iluminare ajustabil este responsabil si de asigurarea vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor) chiar si in semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming K650FUNCTII MULTIMEDIA

Cele 8 taste multimedia existente ofera acces rapid si convenabil la functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice.

 


 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATE Tastatura Gaming K650

Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Intreg ansamblul este rezistent la stropii de apa, iar tipul de membrana utilizat promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, garantand un parteneriat de lunga durata.

Specificatii tastatura
Numar taste 112
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 19 taste
Configurare avansata Nu
Special Timp de raspuns 1 ms
Iluminare 7 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391902318
SKU MARVO_K650

TASTATURA GAMING K650

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro