• Tastatura Gaming K655

DESIGN PENTRU GAMINGTastatura Gaming K655

K655 se recomanda ca o alternativa serioasa pentru pasionatii de jocuri care apreciaza feedback-ul tactil specific tastaturilor mecanice, dar simultan doresc si confortul oferit de contactele cu membrana. Suportul anti-ghosting este prezent si permite apasarea simultana a maxim 26 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor, timpul de raspuns fiind de doar o milisecunda. Iluminarea este realizata cu 3 culori, suficiente pentru o integrare eleganta cu restul perifericelor. Rolul sistemului de iluminare nu se limiteaza doar la partea estetica, ci include si asigurarea vizibilitatii optima (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming K655FUNCTII MULTIMEDIA

Functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice pot fi accesate usor prin intermediul tastelor F.


 

 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATE Tastatura Gaming K655

Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Suplimentar, posibilitatea comutarii functiilor intre tastele cursor si cele WASD contributie la cresterea confortului in anumite situatii. Nu in ultimul rand, tipul de membrana utilizat promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, aducand siguranta unei utilizari placute si indelungate.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 45 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste, comutare WASD - sageti
Configurare avansata Nu
Special Timp de raspuns 1 ms
Iluminare 3 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391904251
SKU MARVO_K655

TASTATURA GAMING K655

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro