• Tastatura Gaming KG910

PERFORMANTA DE TOPTastatura Gaming KG910

Considerate alegerea de facto a jucatorilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG910 se adreseaza exact acestora, fiind animata de 104 contacte mecanice negre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara duce la blocarea tastaturii. Si pentru ca deseori performanta pura se aseaza pe un stil minimalist, KG910 ofera strictul necesar inclusiv la capitolul iluminare. Folosind exclusiv LED-uri albastre, dar cu un arsenal uimitor de efecte speciale, sistemul de iluminare al tastaturii se achita cu brio atat de sarcina estetica cat si de asigurarea vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.
 

Tastatura Gaming KG910FUNCTII SUPLIMENTARE

Functiile multimedia si cele uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice pot fi accesate usor prin intermediul tastelor F. Mai mult, exista si optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.


 

 

 

ERGONOMIE SI DURABILITATETastatura Gaming KG910

Marginea inferioara supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Suprafata de tip soft-skin adauga un plus de confort in utilizare datorita rezistentei la transpiratie. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, peste care sunt asezate tastele fabricate dintr-un mulaj special rezistent la abraziune si zgariere.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic (negru)
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Nu
Iluminare LED albastru
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391905449
SKU MARVO_KG910

TASTATURA GAMING KG910

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro