• Tastatura Gaming KG805 WHITE

VERSATILITATETastatura Gaming KG805 WHITE

KG805 reuseste sa gaseasca un singur raspuns la majoritatea cerintelor gameri-lor impatimiti, indiferent de genul de joc abordat sau de tipul de tastatura preferat al acestora. Imbinand feedback-ul tactil specific tastaturilor mecanice si confortul oferit de contactele cu membrana, rezulta o experienta unica, intregita de adaugarea suportului anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 26 taste fara pierderea vreunei comenzi. Sistemul de iluminare reglabil pune la dispozitie 7 culori selectabile, suficiente pentru o integrare perfecta cu restul perifericelor, dar si pentru o vizibilitate optima (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming KG805 WHITEMACRO USOR, FUNCTII SUPLIMENTARE

Pentru a pastra formatul si dimensiunile unei tastaturi clasice, KG805 propune o solutie eleganta de adaugare a suportului pentru comenzi macro simultan cu pastrarea functiilor multimedia. Astfel 8 dintre tastele superioare F pot fi comutate in mod Gaming si programate in timp real cu combo-urilor preferate, fara a fi necesara instalarea vreunei aplicatii. Aceleasi taste F ofera acces la functii uzuale precum controlul volumului, player-ului media, verificarea postei electronice samd. Mai mult, exista si posibilitatea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

ERGONOMIE SI DURABILITATE Tastatura Gaming KG805 WHITE

Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Suplimentar, posibilitatea comutarii functiilor intre tastele cursor si cele WASD contribuie la cresterea confortului in jocuri. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic robust protejat de un panou frontal metalic. Multumita tastelor suspendate, curatarea si intretinerea tastaturii poate fi facuta extrem de usor si rapid.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 3 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste, comutare WASD - sageti
Configurare avansata Da, 8 taste macro
Special Fata metalica, nu necesita aplicatie pentru configurare avansata
Iluminare 7 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907252
SKU MARVO_KG805WH

TASTATURA GAMING KG805 WHITE

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro