• Tastatura Gaming K400

DESIGN PENTRU GAMINGTastatura Gaming K400

K400 reprezinta o alegere excelenta pentru pasionatii de jocuri PC aflati in cautarea unei tastaturi accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer. Astfel K400 ofera suport anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 19 taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor.
Forma non-conformista a tastaturii este evidentiata de sistemul de iluminare dotat cu 3 culori selectabile, suficiente pentru o integrare perfecta cu restul perifericelor. Acelasi sistem de iluminare este responsabil si de asigurarea vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor) chiar si in semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming K400FUNCTII MULTIMEDIA

Cele 10 taste multimedia existente ofera acces rapid si convenabil la functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice.
 

 

 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATETastatura Gaming K400

Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Carcasa construita dintr-un plastic robust este completata de utilizarea unei platforme ce promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, garantand nenumarate ore de distractie de calitate in jocurile favorite.

Specificatii tastatura
Numar taste 114
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 19 taste
Configurare avansata Nu
Iluminare 3 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391901984
SKU MARVO_K400

TASTATURA GAMING K400

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LED
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro