• Tastatura Gaming K621

DESIGN PENTRU GAMINGTastatura Gaming K621

K621 este un candidat serios pentru oricine se afla in cautarea unei tastaturi multimedia accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer. Astfel K621 ofera suport anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 26 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. Tastatura ofera iluminare inclusiv pentru caractere, cele 7 culori disponibile fiind suficiente pentru o integrare perfecta cu restul perifericelor. Acelasi sistem de iluminare reglabil este responsabil si de asigurarea vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric. 

Tastatura Gaming K621FUNCTII MULTIMEDIA

Folosind diverse combinatii de taste, pot fi accesate rapid si convenabil functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice. 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATE Tastatura Gaming K621

Datorita ramei compacte, K621 se integreaza mai usor langa restul perifericelor aflate pe un birou, ajutand la obtinerea unei ergonomii optime a spatiului. Intreg ansamblul este rezistent la varsarile accidentale de lichide, iar tipul de membrana utilizat promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, garantand ore de gameplay neintrerupt in jocul favorit.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 45 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste
Configurare avansata Nu
Iluminare 7 culori, efect breathing
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391900130
SKU MARVO_K621

TASTATURA GAMING K621

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN WATERPROOFDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro