• Tastatura Gaming K632

CLASIC DAR COMPACT Tastatura Gaming K632

K632 reprezinta raspunsul pentru cei care doresc o tastatura in format clasic, dar cat mai compacta si capabila sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui pasioant de jocuri PC. Folosind un sasiu fara rama si fara suport pentru incheieturile mainilor, K632 reuseste sa ocupe cu pana la 40% mai putin spatiu fata de alte tastaturi cu format similar. 

Tastatura Gaming K632DESIGN PENTRU GAMING

Suportul anti-ghosting este prezent si permite apasarea simultana a maxim 26 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. Sistemul de iluminare cu 3 culori mixate nu atrage doar privirile, ci este responsabil si de asigurarea vizibilitatii optime, inclusiv in timpul sesiunilor nocturne de gaming.

 


 

 

FUNCTIONALITATE SI FIABILITATE Tastatura Gaming K632

Forma compacta nu a insemat renuntarea la functiile multimedia, acestea putand fiind accesate prin intermediul tastelor F (modificarea volumului, controlul player-ului media, verificarea postei electronice samd). Folosirea tastelor supra-inaltate permite o curatare usoara, iar intreg ansamblul este rezistent la stropirea accidentala cu apa. Nu in ultimul rand tipul de membrata utilizat promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, garantand un parteneriat de lunga durata.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste
Configurare avansata Nu
Special Rama ultra-subtire
Iluminare 3 culori mixate
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907702
SKU MARVO_K632

TASTATURA GAMING K632

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LED
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro