• Tastatura Gaming K636

DESIGN PENTRU GAMINGTastatura Gaming K636

K636 este un candidat serios pentru oricine se afla in cautarea unei tastaturi multimedia accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer. Astfel K636 ofera suport anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 19 taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor, timpul de raspuns fiind de doar o milisecunda. Tastatura ofera iluminare inclusiv pentru caractere, cele 3 culori disponibile fiind suficiente pentru o integrare perfecta cu restul perifericelor. Acelasi sistem de iluminare ajustabil este responsabil si de asigurarea vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming K636FUNCTII MULTIMEDIA

Cele 10 taste multimedia existente ofera acces rapid si convenabil la functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice.


 


 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATETastatura Gaming K636

Marginea inferioara a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Intreg ansamblul este rezistent la stropirea accidentala cu apa, iar tipul de membrana utilizat promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari, garantand ore de gameplay neintrerupt in jocul favorit.

Specificatii tastatura
Numar taste 114
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.5 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 19 taste
Configurare avansata Nu
Special Timp de raspuns 1 ms
Iluminare 3 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391904183
SKU MARVO_K636

TASTATURA GAMING K636

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro