• Tastatura Gaming K945

PERFORMANTA PURATastatura Gaming K945

Considerate alegerea de facto a jucatorilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG945 se adreseaza exact acestora, fiind animata de 104 contacte mecanice Kailh brown, dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara duce la blocarea tastaturii. Si pentru ca deseori performanta pura se aseaza pe un stil minimalist, KG945 ofera strictul necesar inclusiv in materie de iluminare. Folosind exclusiv un mix de culori, sistemul de iluminare al tastaturii se achita cu brio atat de sarcina estetica cat si de asigurarea vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming K945FUNCTII MULTIMEDIA

Functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice pot fi accesate usor prin intermediul tastelor F.
 

 

 

 

 

ERGONOMIE SI DURABILITATETastatura Gaming K945

Marginea inferioara supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Mai mult, zona de sub tastele principale este rezistenta la transpiratie crescand astfel confortul in utilizare. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic robust combinat cu un panou frontal metalic. Aditional, contactele mecanice utilizate sunt validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, iar tastele sunt fabricate dintr-un mulaj special rezistent la abraziune si zgariere.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic (Kailh brown)
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 15 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Nu
Special Rama metalica
Iluminare Mix de culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN n/a
SKU MARVO_K945

TASTATURA GAMING K945

REZISTENT LA SOCURIPENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro