• Tastatura Gaming KG735

VERSATILITATETastatura Gaming KG735

KG735 reuseste sa gaseasca un singur raspuns la majoritatea cerintelor gameri-lor impatimiti, indiferent de genul de joc abordat sau de tipul de tastatura preferat al acestora. Imbinand feedback-ul tactil specific tastaturilor mecanice si confortul oferit de contactele cu membrana, rezulta o experienta unica, intregita de adaugarea suportului anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 19 taste fara pierderea vreunei comenzi. Sistemul de iluminare pune la dispozitie 3 culori selectabile, suficiente pentru o integrare perfecta cu restul perifericelor, dar si pentru o vizibilitate optima (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming KG735MACRO USOR, FUNCTII MULTIMEDIA

Prin adaugarea a 5 taste dedicate comenzilor macro se ofera posibilitatea definirii si salvarii in timp real a combo-urilor preferate, fara a fi necesara instalarea vreunei aplicatii. In plus, functii uzuale precum controlul volumului, player-ului media sau verificarea postei electronice pot fi accesate usor prin intermediul tastelor F.


 

 

 

ERGONOMIE SI DURABILITATE Tastatura Gaming KG735

Marginea inferioara supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Suplimentar, posibilitatea blocarii tastei Windows, dar si a comutarii functiilor intre tastele cursor si cele WASD pot contribui la cresterea confortului in jocuri. Durabilitatea este asigurata de utilizarea unui sasiu din plastic robust sustinut de o placa metalica, dar si de tipul de membrana ales, unul cu o fiabilitate estimata de aproximativ 10 milioane de apasari.

Specificatii tastatura
Numar taste 112
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 10 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 7 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 19 taste, comutare WASD - sageti
Configurare avansata Da, 5 taste macro
Iluminare 3 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391903155
SKU MARVO_KG735

TASTATURA GAMING KG735

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LED
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro