• Tastatura Gaming KG750

VERSATILITATETastatura Gaming KG750

KG750 reprezinta o alternativa serioasa pentru orice gamer aflat in cautarea unei tastaturi dotate cu butoane macro specializate. Desigur, fie ca este vorba de eschive ultra-rapide intr-un FPS sau de maximizarea APM-urilor intr-un RTS alert, suportul anti-ghosting permite apasarea simultana a maxim 13 taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. In plus, sistemul de iluminare tip rainbow (curcubeu) asigura o integrare eleganta cu restul perifericelor, dar si o vizibilitate optima in timpul sesiunilor nocturne de gaming.
 


 

Tastatura Gaming KG750MACRO USOR, FUNCTII MULTIMEDIA

Prin adaugarea a 9 taste dedicate comenzilor macro se ofera posibilitatea definirii si salvarii in timp real a combo-urilor preferate, fara a fi necesara instalarea unei aplicatii dedicate. Mai mult, 3 din cele 9 taste sunt pozitionate astfel incat sa fie accesate rapid cu degetul mare. Functiile uzuale precum modificarea volumului sau controlul player-ului media pot fi apelate usor folosind 6 taste multimedia.
 

 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATE Tastatura Gaming KG750

Marginea inferioara usor marita a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Aditional, mecanismul de actionare a tastelor este unul special, oferind un raspuns tactil similar cu cel al contactelor mecanice. Carcasa construita dintr-un plastic robust este completata de utilizarea unei platforme rezistente la varsarile accidentale de lichide si care promite o fiabilitate a tastelor de pana la 10 milioane de apasari.

Specificatii tastatura
Numar taste 119
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 10 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 7 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 13 taste
Configurare avansata Da, 9 taste macro
Special Nu necesita driver, feedback similar contactelor mecanice
Iluminare Tip rainbow
Conectare USB 2.0 (cablu 1.7 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907986
SKU MARVO_KG750

TASTATURA GAMING KG750

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN WATERPROOFDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro