• Tastatura Gaming KG919

CONTACTE HIBRIDTastatura Gaming KG919

Desi considerate alegerea de facto a jucatorilor profesionisti, contactele mecanice nu sunt intotdeauna agreate din cauza unui stres suplimentar resimtit in degete si cauzat de feedback-ul tactil caracteristic.
KG919 adreseaza aceasta problema prin utilizarea unor contacte mecanice speciale ICE, dublate desigur de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara duce la blocarea tastaturii. Astfel KG919 este gata sa intre in arsenalul oricarui pasionat de jocuri PC.
 


 

Tastatura Gaming KG919ILUMINARE RAINBOW

Sistemul de iluminare non-conformist foloseste un mix de culori, tip curcubeu, in tandem cu un uimitor set de efecte speciale selectabile, reusind sa atraga privirile, simultan cu asigurarea vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor) chiar si in semi-intuneric.


 


 

 

ERGONOMIE SI DURABILITATETastatura Gaming KG919

KG919 ofera standard un suport detasabil pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic foarte robust ce adaposteste contactele validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari. Multumita tastelor suspendate, curatarea si intretinerea tastaturii poate fi facuta extrem de usor si rapid.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanice ICE
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 10 g
Functii multimedia Nu
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Nu
Special 6 efecte speciale pentru iluminare
Iluminare Tip rainbow
Conectare USB 2.0 (cablu 1.5 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907566
SKU MARVO_KG919

TASTATURA GAMING KG919

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro