• Tastatura Gaming KG930

PERFORMANTA CONCENTRATATastatura Gaming KG930

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG930 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet super-compact accesibil oricarui gamer exigent. Eliminarea a 17 taste si folosirea unui layout cu doar 87 de taste se traduce printr-un spatiu necesar pe birou mai mic cu 30% fata de tastaturile clasice. Animata de 87 de contacte mecanice Outemu albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG930 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific. Sistemul de iluminare RGB configurabil, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, indeplinind cu succes atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming KG930CONFIGURARE AVANSATA

KG930 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare, se poate configura un profil de iluminare pentru jocul preferat sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG930

KG930 se prezinta intr-o eleganta carcasa de culoare neagra cu finisaj mat si margini argintii. Tastele sunt tip suspendat si pot fi detasate pentru o intretinere cat mai usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de panoul frontal al tastaturii, fabricat integral din metal.

Specificatii tastatura
Numar taste 87
Tip contact Mecanic Outemu (albastru)
Cursa taste 4.0 ± 0.4 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da, cu driver dedicat
Special Dimensiuni compacte, Rama metalica
Iluminare RGB
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391913284
SKU MARVO_KG930

TASTATURA GAMING KG930

ILUMINARE CU LEDPENTRU GAMINGDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro