• Tastatura Gaming KG937 GREEN

PERFORMANTA PURA ACCESIBILATastatura Gaming KG937

Contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de precizie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate, toate aceastea venind insa deseori cu un pret. KG937 se recomanda ca fiind cea mai accesibila tastatura mecanica iluminata, punand la grea incercare rivalele bazate pe clasica membrana. Animata de 104 contacte mecanice Outemu albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG937 este gata sa intre in arsenalul oricarui gamer exigent care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific. Sistemul de iluminare minimalist, dar configurabil, utilizeaza exclusiv LED-uri individuale verzi pentru fiecare tasta, indeplinind cu brio atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime (inclusiv a caracterelor), chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming KG937LESS IS MORE

Desi sistemul de iluminare ofera o singura culoare (verde), numeroasele efectele speciale puse la dispozitie vor atrage cu siguranta privirile celor din jur. Selectia este facuta rapid cu ajutorul combinatiilor de taste, putand fi alese efecte dinamice (trailing, stanga-dreapta, raindrop), single key, mirror si multe altele. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
 

 

 

 

DURABILITATE INAINTE DE TOATETastatura Gaming KG937

KG937 renunta la orice artificii de design, prezentandu-se intr-o carcasa clasica, cu taste detasabile de inaltime standard si fara niciun suport pentru incheiturile mainilor. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de integrarea unei placi metalice.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic Outemu (albastru)
Cursa taste 4.0 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 10 g
Functii multimedia Nu
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Nu
Special Constructie solida
Iluminare LED verde
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391915356
SKU MARVO_KG937GN

TASTATURA GAMING KG937 GREEN

PENTRU GAMINGDESIGN ERGONOMICILUMINARE CU LED
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro