• Tastatura Gaming K614

DESIGN PENTRU GAMINGTastatura Gaming K400

K614 reprezinta o alegere excelenta pentru pasionatii de jocuri PC aflati in cautarea unei tastaturi accesibile si capabile sa bifeze majoritatea cerintelor prezente pe lista scurta a oricarui gamer. Astfel K614 ofera suport anti-ghosting ce permite apasarea simultana a maxim 20 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. Aditional, mecanismul de actionare a tastelor este unul special, oferind un raspuns tactil similar cu cel al contactelor mecanice. Sistemul de iluminare tip rainbow (curcubeu) asigura o integrare eleganta cu restul perifericelor, fiind responsabil in acelasi timp si de asigurarea vizibilitatii optime in intuneric sau semi-intuneric.


 

Tastatura Gaming K400FUNCTII MULTIMEDIA

Cele 8 taste multimedia existente ofera acces rapid si convenabil la functii uzuale precum modificarea volumului, controlul player-ului media sau verificarea postei electronice.
 

 

 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATETastatura Gaming K400

Marginea inferioara usor supra-dimensionata a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Carcasa construita dintr-un plastic robust este completata de utilizarea unei platforme rezistente la varsarile accidentale de lichide si care promite o fiabilitate a tastelor de pana la 5 milioane de apasari.

Specificatii tastatura
Numar taste 112
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste 5 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 7 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 20 taste
Configurare avansata Nu
Special Design water-resistant, feedback tactil similar tastelor mecanice
Iluminare Tip rainbow
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391907979
SKU MARVO_K614

TASTATURA GAMING K614

ILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMICPENTRU GAMING
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro