• Tastatura Gaming KG760

VERSATILITATETastatura Gaming KG760

KG760 reprezinta o alternativa serioasa pentru orice gamer aflat in cautarea unei tastaturi dotate cu butoane macro specializate. Desigur, fie ca este vorba de eschive ultra-rapide intr-un FPS sau de maximizarea APM-urilor intr-un RTS alert, suportul anti-ghosting permite apasarea simultana a maxim 26 de taste cu inregistrarea corecta a tuturor comenzilor. In plus, sistemul de iluminare tip rainbow (curcubeu) asigura o integrare eleganta cu restul perifericelor, dar si o vizibilitate optima in timpul sesiunilor nocturne de gaming.

 


 

Tastatura Gaming KG760MACRO USOR, FUNCTII MULTIMEDIA

Prin adaugarea a 5 taste dedicate comenzilor macro se ofera posibilitatea definirii si salvarii in timp real a combo-urilor preferate, fara a fi necesara instalarea unei aplicatii dedicate. Mai mult de atat, comenzile macro sunt stocate in 3 profiluri ce pot fi accesate usor prin intermendiul a 3 butoane amplasate in partea superioara a tastaturii. Din aceeasi zona pot fi apelate functiile uzuale precum modificarea volumului sau controlul player-ului media, multumita celor 6 taste multimedia.

 

 

 

ERGONOMIE SI FIABILITATETastatura Gaming KG760

Marginea inferioara usor marita a tastaturii actioneaza ca un suport pentru incheieturile mainilor, facilitand o pozitie cat mai naturala si relaxata a acestora. Aditional, mecanismul de actionare a tastelor este unul special, oferind un raspuns tactil similar cu cel al contactelor mecanice. Carcasa construita dintr-un plastic robust este completata de utilizarea unei platforme rezistente la varsarile accidentale de lichide si care promite o fiabilitate a tastelor de pana la 10 milioane de apasari.

Specificatii tastatura
Numar taste 120
Tip contact Membrana
Cursa taste 3.9 ± 0.1 mm
Fiabilitate taste 10 milioane apasari
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting 26 taste
Configurare avansata Da, 5 taste macro, 3 profiluri
Special Nu necesita aplicatie pentru configurare avansata
Iluminare 7 culori
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391912379
SKU MARVO_KG760

TASTATURA GAMING KG760

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro