• Tastatura Gaming KG914G

PERFORMANTA CONCENTRATATastatura Gaming KG930

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG914G reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet super-compact accesibil oricarui gamer exigent. Eliminarea a 17 taste si folosirea unui layout de doar 87 de taste se traduce printr-un spatiu necesar pe birou mai mic cu 30% fata de tastaturile clasice. Animata de 87 de contacte mecanice rosii dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG914G este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o apasare liniara, usoara si silentioasa a tastelor. Sistemul de iluminare RGB configurabil, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, bifand atat functia estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric..
 

Tastatura Gaming KG930CONFIGURARE AVANSATA

KG914G vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu comenzi macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare, se pot configura profiluri de iluminare pentru jocul preferat sau pot fi accesate comenzile multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG930

KG914G se prezinta intr-o eleganta carcasa tip frameless de culoare neagra cu finisaj mat. Tastele sunt supra-inaltate si pot fi detasate pentru o curatare usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari.

Specificatii tastatura
Numar taste 87
Tip contact Mecanic Outemu (rosu)
Cursa taste 3.8 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 5 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da, cu driver dedicat
Special design ultra-compact: frameless, 17-key-less
Iluminare RGB
Conectare USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows (XP sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391916919
SKU MARVO_KG914G

TASTATURA GAMING KG914G

PENTRU GAMINGILUMINARE CU LEDDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro