• Tastatura Gaming KG940

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG940

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG940 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice optice rosii dublate de un puternic suport anti-ghosting integral ce permite apasarea simultana a tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG940 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o apasare liniara, usoara si silentioasa a tastelor. Multumita unui complex sistem de iluminare Rainbow, KG940 reuseste sa genereze un puternic impact vizual. Sistemul de iluminare Rainbow, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, indeplinind cu succes atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric. Mai mult de atat, KG940 marcheaza o premiera, fiind probabil prima tastatura mecanica cu rama laterala iluminata 360 de grade!

Tastatura Gaming KG940CONFIGURARE AVANSATA

KG940 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (inclusiv profiluri pentru jocul favorit), sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
 

 

 

DESIGN SI DURABILITATETastatura Gaming KG940

KG940 se prezinta intr-o eleganta carcasa tip frameless de culoare alba cu finisaj negru mat si margini argintii. Tastele sunt supra-inaltate si pot fi detasate pentru o mentenanta usoara. Stabilitatea si durabilitatea sunt garantate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 100 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este sporita de panoul frontal al tastaturii fabricat din metal.

Specificatii tastatura
Numar taste 104
Tip contact Mecanic Optic (rosu)
Cursa taste 3.8 ± 0.4 mm
Fiabilitate taste ≥ 100 milioane apasari
Forta actionare 50 ± 10 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Nu
Special rama iluminata 360 de grade, 10 efecte speciale selectabile
Iluminare Rainbow
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (7 sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN -
SKU MARVO_KG940

TASTATURA GAMING KG940

ILUMINARE CU LEDPENTRU GAMINGDESIGN ERGONOMIC
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro