• Tastatura Gaming KG917

 

PERFORMANTA FARA COMPROMISURITastatura Gaming KG917

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG917 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie insotita de butoane multimedia dedicate, totul intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 107 contacte mecanice Outemu albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG917 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific. Sistemul de iluminare Rainbow, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, indeplinind cu succes atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.

 

Tastatura Gaming KG917CONFIGURARE AVANSATA

KG917 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu comenzi macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (peste 20 la numar). Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.
 

 

 

 

DURABILITATE INAINTE DE TOATETastatura Gaming KG917

KG917 renunta la orice artificii de design, prezentandu-se intr-o carcasa clasica, cu taste de inaltime standard si fara niciun suport pentru incheiturile mainilor. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de folosirea unei placi metalice interne.

Specificatii tastatura
Numar taste 107
Tip contact Mecanic Outemu (albastre)
Cursa taste 3.6 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste ≥ 50 milioane apasari
Forta actionare 55 ± 7 g
Functii multimedia Da
Functii gaming Anti-ghosting integral
Configurare avansata Da
Special Taste multimedia si potentiometru pentru controlul volumului
Iluminare Rainbow
Conectare USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate Windows (7 sau mai nou)
Garantie 24 luni
EAN 6932391921906
SKU MARVO_KG917

TASTATURA GAMING KG917

DESIGN ERGONOMICILUMINARE CU LEDPENTRU GAMING
Disponibil in:
emag.ro
cel.ro
altex.ro
flanco.ro
pc-garage.ro
it2go.ro
mediagalaxy.ro
itgalaxy.ro
evomag.ro